Farsangi mulatság

Február 14-én farsangi mulatság került megrendezésre tanodánkban. A gyerekek beöltöztek, majd felvonultak és bemutatkoztak a két főből álló zsűrinek. Ezt követően produkciókat is előadtak a gyerekek. A zsűri elvonult értékelni, addig seprűtáncot játszottunk. Majd az eredményhirdetés következett. Az első 3 helyezett ajándék utalványt kapott. Több különdíj is volt, ők játékokat és édességet kaptak. Végezetül farsangi fánk evés következett. A program nagyon jó hangulatban telt.

Peták vásár

December 13-án Peták vásárt tartottunk. A gyerekek az év során a foglalkozásokon való részvételükért, aktivitásukkal és magatartásukkal gyűjtötték a petákokat. Ezeket levásárolhatták különböző kozmetikumokra, tisztálkodási szerekre, édességre, ékszerekre és különböző játékokra.

Ne légy áldozat! Nyitott Szem Nyitott Szív Gyermekvédelmi Prevenciós Nap

2022. november 25-én gyermekvédelmi prevenciós program került megrendezésre. A programot Pau testvére és Mészárosné Nagy Angéla tartotta. A köszöntőt követően közös játék következett , ami a „Zsip-zsup” elnevezést kapta. Ezt követően Pau testvér tartott egy előadást: Bántalmazás és felismerése. Az előadás után közösségi programok következtek, ahol a résztvevők két csoportot alkottak és az „Online térben is biztonságosan”, és a „Te kit bántalmazol?”  elnevezésű foglalkozáson vettek részt. Ezt követően közössegépítő játékok, élménypedagógiai foglalkozások következtek. A nap végén minden résztvevő ajándékot kapott.

Adventi készülődés

2022. november 23-án az Életet az éveknek nyugdíjas klub tagjaival, Kovácsné Kerekes Katalin vezetésével adventi készülődésen vettünk részt. Karácsonyi díszeket, adventi kopogtatókat készítettünk. A program közben a generációk közelebb kerülhettek egymáshoz, az idősebbek átadhatták tapasztalatikat a gyerekeknek. A délután jó hangulatban telt el. 

Halloween party

Halloween party programunk 2022. október 28-án került megrendezésre 14:30-18:30-ig. A program 4 helyszínen zajlott. A gyerekek mellett szülők, testvérek, családtagok is érkeztek hozzánk. A résztvevők csoportokra lettek osztva, majd forgó rendszerben vettek részt a 4 állomáson zajló programokon. Az állomások 45 perc hosszúak voltak. Az egyik ilyen állomáson lehetőség volt Halloween-i termés képet és csuhébabát készíteni, valamint arcfestést és csillámtetoválást kérhettek a résztvevők. Egy másik állomáson pók kulcstartót lehetett fűzni, valamint nyakláncokat, karkötőket és fülbevalókat. Egy következő állomáson tököt lehetett faragni. Ezek mellett még volt egy állomás, ahol játékos, ügyességi versenyen lehetett részt venni. A program végén mindenki csoki csomagot kapott.