A csend háza Szentendrén, a napos sétány 45. szám alatt található.

6 fő számára van szállás a házban. A személyes és a csend tapasztalata a legfontosabb. A napirend olyan, hogy sok időt és lehetőséget ad az egyedüllétre, anélkül, hogy külső benyomások zavarnának. Használhatod ezt az időt például olvasásra, írásra, tanulásra, imádkozásra, vagy csak pihenésre. Van egy kert is, amelyben dolgozni lehet, ha van kedved hozzá. Az étkezéseket biztosítjuk. A hétvége alkalmas az igényes elmélyülésre.

A hétvégén vannak közös pillanatok, mint a csendes étkezések és meditációk. Lehetőség van részt venni csoportos beszélgetéseken vagy a vasárnapi szentmisén is. Ha kívánod, beszélgethetsz is a szervezők valamelyikével.

A legközelebbi alkalmak:

  • 2021. december 10-12.
  • 2022. január 21-23.
  • 2022. február 18-20.
  • 2022. március 18-20.
  • 2022. április 22-24.

A ház és a szobád

A házban található egy meditációs szoba, nappali-ebédlő-konyha. 6 vendég számára van szállás. A vendégek bármikor használhatják a saját szobájukat. A szobában ágy, asztal és szekrény/komód található. A házban két fürdőszoba található. Az ágyneműt és törölközőt mi biztosítjuk. 

A pénteki vacsorát mindenki hozza magával. Bármi másról, amire szükséged lehet személyesen kell gondoskodnod, (pl.: toll, papír, esőkabát, papucs…).