A Marista TIP Tanoda fiatal önkéntes csoportja az EFOP-1.3.5-16-2016-00750 „Együtt Egymásért” pályázat keretében 80 főnek higiénia szempontból fontos csomagot osztott ki, melynek tartalma: Domestos, Baba folyékony szappan, gumikesztyű, szájmaszk, Septa kézfertőtlenítő. Ezzel is segítve a nehéz körülmények között élő hátrányos helyzetű családokat ebben a rendkívüli járványügyi helyzetben.

Továbbá a pályázat keretében lehetőség nyílt az önkéntes csoportnak a „Gólyafészek Otthon” részére is higiéniai szempontból hasznos tisztasági csomagot adni, amit nagy szeretettel fogadtak. Az ott dolgozók küzdelmes, emberfeletti munkájukkal, amit a járvány idején nyújtanak az ott lakó, beteg többjük járásképtelen betegeknek, minden tiszteletet és elismerést megérdemelnek.
A nagymennyiségű tisztasági csomag tartalmazott: Hypot, Domestost, Septa Kézfertőtlenítő oldatot, gumikesztyűt, szájmaszkot, Baba folyékony szappant, Baba szappan utántöltőt, habszappant, WC papírt, papírtörlőt, felületfertőtlenítőt és latex gumikesztyűt. Az osztáshoz csatlakoztak a Marista TIP Tanoda dolgozói is.

Nagyon szeretnénk, és merjük remélni, hogy ez a Korona- vírus járvány, amely hirtelen ránk telepedett és megváltoztatta életünket, közelebb hozza az embereket egymáshoz!  Megtanuljuk tisztelni és segíteni egymást!

 Jobbágy Dóra
                                                                                                              pénzügyi vezető

EFOP-1.3.5-16-2016-00750 „Együtt Egymásért”