Tanévünk a Szeptember 16.-án tartott Marista Fesztivál került megnyitásra, melynek a EGYÜTT EGYMÁSÉRT, EFOP-1.3.5-16 pályázat keretében tarthattunk meg. A nyitó beszédjét a fenntartónk, Tristany De Juan Pablo Adolfo (Pau testvér) tartotta meg 9 órai kezdettel. Köszöntötte iskolánk diákjait, tanárait, dolgozóit, az esztergomi Mi Házunk dolgozóit, megjelent gyerekeket, és az önkéntes csoportot. Ismertette a napi programot, és mindenkinek jó szórakozást kívánt!

Majd az alsó és a felső tagozatnak külön programokkal készültünk, melyek egy időben történtek más helyszínen. Programjaink közt szerepeltek: gyerekkoncert, játékos vetélkedő, focibajnokság, Ki-Mit-Tud, az önkéntes csoport “Szeressétek egymást” nevű színdarabja amely Szent Marcelin Champagnat, a Marista Rend alapítója életét összefoglalja, és meglepetés koncert, melyen Mohamed Fatima lépett fel záró programként. Összesen közel 300 fő rész vett a fesztiválon, amely három órakor délután fejeződött be.

 

Marista Fesztivál

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .