2014.július 16-20.-ig ott voltunk a Notre Dame de l’Hermitage-ban (Franciországban) megrendezett tartományi lelkigyakorlaton amin világiak és testvérek együtt vettek részt.

Iskolánkat négyen képviseltük plusz hozzátartozóként egy gyermek volt velünk. Repülővel mentünk ami felejthetetlen élmény volt.

Nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy a Testvérek betekintést engedtek az Ő világukba Lelkigyakorlaton vehettünk részt, ami igen mély nyomot hagyott bennünk. Találkozhattunk a tartomány többi országából érkezett testvérekkel és laikusokkal. Minden nap remekül megszervezett programok voltak. Közös éneklés , csoportos beszélgetések, kirándulás , túra és mindenek felett sok idő az elmélkedésre. A misék a kápolnában nagyon sokat jelentettek. Meghittséget, lelki nyugalmat adott számunkra. Külön nagyon megköszönjük azt, hogy a gyermekek számára is remek programokat szerveztek, és így nagyon jól érezték magukat Ők is.

Szabadon járhattunk-kelhettünk ott, ahol Champagnat Atya megálmodta ezt a csodás világot. Szinte érezni lehetett a jelenlétét, ami igen nagy hatással volt lelkivilágunkra.

A csodás környezet, a patak csobogása , a madarak csicsergése , ez mind-mind segített bennünket abban, hogy lelkileg megújulva, feltöltődve érkezzünk vissza iskolánkba ,és továbbadjuk ezt az érzést a kollégáinknak.

Köszönjük, hogy lehetőséget kaptunk a részvételre és felejthetetlen napokban lehetett részünk.

 DSCF1616 DSCF1608 IMG_5448.CR2 IMG_5040 Fotó0524 Fotó0467 DSCF1794 DSCF1754 DSCF1707 DSCF1669 DSCF1620

Notre Dame de l’Hermitage Tartományi lelkigyakorlat világiak és testvérek

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .