Tanodák Éjszakája

Ebben az évben is megrendezésre került a Tanodák Éjszakája 2017. Május 19.-én.

Programunk délután 16 órától kezdődött, egészen este 22 óráig tartott.

Programunk a megnyitóval kezdődött, készítettünk életfát, melyet kifüggesztettünk az udvarra. A törzse a Marista T.I.P. Tanoda, a lombkoronát a gyerekek és az itt dolgozók kézlenyomata alkotta. Ezt követően egy vetélkedővel készültünk, melyben egy perc és nyersz  és más szórakoztató gyorsasági feladatokkal készültünk a gyerekek számára. Feladatok közül, hogy megemlítsünk néhányat: páros tánc lufival, cukorka válogatás szín szerint, Rómeó és Júlia erkélyjelenet előadása más stílusban ( francia, modern, népies, szegedi), stb.

A vetélkedő végeztével vacsoráztunk, grillen sütött kolbász és sült krumpli volt a menü, és a gyerekek által készített kókuszgolyó nutellával a közepében.

Vacsora elfogyasztása után szabadprogramként csillámtetoválás, focizás a pályán és a játékteremben lehetett egy kis időt tölteni. A sötétedés közeledtével lámpás játékot játszottak a gyerekek, melyet Péter Testvér vezényelt le.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .