A Misszió kibővített Titkárság értesítője, a neve Δíκτυο, egy görög szó, ami azt jelenti: ” hálózat”, mert kapcsolatot szeretni teremteni a tartományban lévő különböző oktatási-nevelési intézmények között.

A Δíκτυο értesítő szeretni , tájékoztatni, elmélkedni, kapcsolat teremteni és képzést adni a marista pedagógusoknak, erre a célra, hogy érezzenek, hogy egy közösséghez tartoznak, egy hálózat tagjai vannak.

Egy élő hálózat, amely szélesebb az egyes intézmény határainál. Diktyo a Marista Testvéreknek, pedagógusoknak, nevelőknek, és mindenkinek, aki dolgozik marista oktatási-nevelési intézményben visszhangja szeretni lenni.

Minden marista intézménynek oktatási projektje gyökerezik a Marist hagyományban, azután, hogy Szt. Champagnat akarta nevelni gyermekeket és a fiatalokat, hogy jó keresztényekké és jó polgárokká váljanak.

Ez hagyomány, alkalmazkodott az egyes országhoz és a kultúrához, miközben megőrzött az alapvető értékeket és gazdagította magát minden egyes marista intézménynek nevelési programja tulajdonságaival.
pdf_ikon10. Diktyo

pdf_ikon11. Diktyo

pdf_ikon12. Dyktio

pdf_ikon13. Dyktio

pdf_ikon14. Dyktio

pdf_ikon15. Dyktio

pdf_ikon16. Dyktio

pdf_ikon17. Dyktio

pdf_ikon18. Dyktio

pdf_ikon19. Dyktio

pdf_ikon20. Dyktio

pdf_ikon21. Dyktio

pdf_ikon22. Dyktio

pdf_ikon23. Dyktio

pdf_ikon24. Dyktio

pdf_ikon25. Dyktio

pdf_ikon26. Dyktio