Iskolánk egyik legszebb hagyománya az Élő Betlehem

Ebben az évben diákjaink interaktív módon mutatták be Jézus születéstörténetét. A jelmezeket, díszleteket a Mária Iskolatestvérek és a nevelők együtt készítették. A tanulók nagy izgalommal és lelkesedéssel tanulták szerepüket, készültek a bemutatóra. Az osztályok betanított szereplői egy-egy csoportban egymás után vezették végig az érkező vendégeket a különböző helyszíneken. A „Betlehemhez vezető utat” kövekkel, stilizált városképpel szimbolizáltuk. A pásztorok igazi tűz mellett melegedve, a karámban szelíd kis bárányokkal várták Máriát és Józsefet. A vendégcsoportok gyertyagyújtással, közös énekléssel, aktív szerepléssel kapcsolódhattak be a jelenetekbe. Üzenetet, jókívánságot írhattak a Szent Családnak, melyet a jászol mellé helyeztek el. A karácsonyi vásárban a nevelők által készített kézműves díszekből vásárolhattak, mellyel

Szívből reméljük, hogy tanulóinknak és látogatóinknak sikerült átélniük az igazi karácsonyi örömöt és kellemes élmény szerezniük.

Élő betlehem Karcagon

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..